< Terug

GasStop

GasStop

Filmpje

Met de GasStop gasfleszekering barbecue je veiliger! Gebruik onderweg gas en ervaar het comfort van thuis ook op de camping. Ga ook veiliger op weg met een GasStop gasfleszekering en controleer snel en gemakkelijk het gasniveau van de gasfles.

Elke GasStop is gemaakt van materialen met de hoogste kwaliteit. Deze gasfleszekering wordt zorgvuldig gefabriceerd, onafhankelijk getest volgens de laatste technologie en voldoet aan ISO en EN normen. GasStop is geschikt voor propaan gasflessen met een 21.8mm LH aansluiting (bekend als Din-Aansluiting)

GasStop gasfleszekering met diverse functies

De GasStop is een handig hulpmiddel. Heb je een gasfles op je boot, terras of in huis? GasStop zal de veiligheid vergroten voor de vele typen gassystemen*. Welk systeem je ook gebruikt, GasStop zal een goed en veilig gevoel geven. Met diverse functies zoals:

 100% noodstop
In het geval van een groot lek of falend systeem schakelt GasStop onmiddellijk en automatisch de toevoer van gas uit.

 Praktische gasflesindicator
De indicator laat precies weten wanneer het gas bijna op is, zodat je tijdig de gasfles kan laten bijvullen.

 Lektester
Gebruik GasStop ook voor het testen op kleine lekken. Controleer altijd je gasinstallatie om er zeker van te zijn dat deze lekvrij is.

 Technisch hoogstaand koppelstuk
Elke GasStop is gemaakt van materialen met de hoogste kwaliteit, zorgvuldig gefabriceerd en getest volgens de laatste technologie.

Tip een vriend
Downloads
Leverancier
Gasflessen